Friday, February 28, 2014

Fredags Glädje

Vart tar alla dessa dagar vägen? Redan fredag men alltid lika efterlängtat. Har äntligen lyckats få kläm på den där adjektivböjninge på tyska som jag satt i tårar över förra veckan. Känns väldigt väldigt bra. 

Älskar tulpaner både då är nya och fräscha samt när de har stått ett tag och hunnit slå ut fullt som dessa, då de spretar åt alla håll och buketten hunnit bli så där lagom messy snygg.


Stundande helgen då, vad bjuder den på? Vi ska vara hundvakter igen åt Chipotle fredag till söndag då hans husse och matte ska iväg på bröllop. 

Vi har blivit bjudna på middag hos en av mina bästa vänner i Basel. Lär nog bli en väldigt trevlig lördag kväll. 

Funderar på att slinka in på Coop ikväll som anordnar lite vinprovning av italienskaviner. Inte helt fel att kicka igång helgen med lite Chianti kanske.

Söndag ska vi träffa våra svensk-tyska vänner som vi firade jul med och gå en långpromenad i solskenet (det är vad dagens väderprognos utlovar iallafall). De har precis blivit fyra i sin familj så vi ska få träffa den nyaste lilla familjemedlemmen för första gången.

Fredagsfrukost, havregrynsgröt toppad med blåbär och mango samt lite flagnad mandel. Yummy! Blå-gula färger.

Gick på power yoga igår. Shit vilket skönt pass. Brukar dumt nog prioritera ner yoga som träningsform men inser att det borde jag köra regelbundet. Man får en hel del smidighet, flexibilitet och styrka för att inte tala om balansövning. Man lämna gymet med ett nytt inre lugn och styrka samt en fin hållning.

Just nu lyser solen men det ska tyvärr övergå i regn under eftermiddagen. Resten av helgen ser bättre ut vädermässigt som tur är

Ha en fin fredag och skön helg allihop.

6 comments:

Annika said...

Vilken bra helg det artar sig att bli!
Låter mkt trevlig.
Karolina kommer att ha regelbunden yoga på schemat då hon tar sin BFA. Det tror jag är jättebra för dem. Tror de har det på schemat ett par-3 ggr i veckan.
Kul med hundvakterier.
Tulpaner är så fina. Så fort det blir vår på riktigt slutar jag köpa dem, men än är det vinter kvar.
Trevlig helg!
Kramar!!

Desiree said...

Annika, yes ska bli både härligt och nice med helg. Aha, toppen med yogan för Karolina. Hoppas hon kommer att gilla den. Det beror ju också mycket på vilken yoga form det är och vilken instruktör man har. Gillar just power yoga som är lite mer fokuserad på styrka. Hi hi håller helt med dig om tulpanerna. När det börjar blomma utomhus och vårvärmen infinner sig på riktigt slutar jag också med tulpaner allt som oftast. Men de är ju så fina just nu när inte så mycket blommar ute än.
Kram!

Lotta said...

Mmm….härlig helg! Med god mat, vila, vänner, vovve….allt som man vill ha.

Älskar tulpaner och de lyser upp så fint.
Jättefina bilder och frukosten ser gudomligt god ut.

KRAM och trevlig helg vännen!

LOtta

Desiree said...

Lotta, ja bättre kan det ju knappas bli :-)
Tack så mycket. Jag njuter fortfarande av dina underbara semesterbilder. Går tillbaka till dem gång på gång.
Kramar och trevlig helg.

Kattas Betraktelser said...

Wow, vilka blommor du bjuder på. en härlig helg hoppas jag du fått. Jag tänker ofta på dig då jag köper mina tulpaner på fredagar. Kan det vara så att vi valt samma färger tro? Ha, ha. Kram

Desiree said...

Katta, ja visst är de superfina! Hi hi det vore ju roligt om vi hade lyckats pricka exakt samma färg ;-)
Kram på dig.