Tuesday, February 10, 2015

Vårljus


En underbar dag igår. Man börjar märka att ljuset är på väg tillbaka. Så här ljust och fint var det igår då jag kom hem kl 17. Väldigt nice. Tog en promenad på lunchen ner till gymmet och att få känna det varma soljuset mot ansiktet kändes underbart.

Full späckat programm denna vecka. Imorgon har jag ett frukostmöte kl 07 på hotellet mitt emot mitt jobb. Jag och Elisabeth som sitter i eventkommitén för Swea här i Basel ska träffa vår motsvarande partner från Zurich och ställa lite frågor. 

Torsdag blir en hektisk dag med packning inför fredagen då vi sticker till alperna för att åka skidor, det ska hinna städas, tvättas och pluggas tyska. Jag ska också laga grönsakspaj och brownies som jag ska ta med till Sweas årsmöte som går av stapeln på torsdagkvällen. Det lär alltså bli en sen torsdagkväll och en väldigt tidig fredagmorgon. Fredag morgon hämtar vi upp Elsa som landar i Zurich och åker sedan direkt mot Alptopparna med skidkläderna på oss så att vi kan vara i backen redan till lunch. Hinna sova får jag försöka hinna nästa vecka. Hela helgen lär inte bli någon sovmorgon. Men å andra sidan finns inget skönare och härligare då man varit ute och åkt skidor hela dagen i friska luften och är supertrött. Man går och lägger sig relativt tidigt för att se till att vara i backen då liftarna öppnar på morgonen.

Vet inte om det hinns med så mycket bloggande denna vecka. Vi får se. Fullt upp på jobbet också. Min kollega vars far gick bort kommer tillbaka nästa vecka men denna vecka får jag försöka hinna med så mycket som möjligt på egen hand.

Tulpaner är ju ett sådant underbart vårtecken. Helt perfekt så här på vårvintern. 

6 comments:

Miss Marie said...

Full fart, förstår jag! Trevligt med besök och alpresa, härligt att få en hel helg utomhus! :)

nilsandsofia said...

Ah det ar sa harligt att det antligen borjar bli lite ljusare igen! Jag ar definitivt ingen vintermannika. Behover ljuset!
Harligt att du har mycket omrking dig dessutom. Sa skoj att du ar sa involverad I SWEA.
Kram!!

Annika said...

Fullt upp för dig.
KUL med alperna. Roligt med besök.
OCH visst märker man ljusets återkomst. Verkligen!!!
Kramar!

Anne-Marie said...

Det märks stor skillnad nu tycker jag både på morgonen och eftermiddagen och att det blivit märkbart ljusare.
Kul med mycket på gång och resa till alperna!
Kram!!

Desiree said...

Tack så mycket allihop. Återkommer då det blir lite mindre hektiskt.
Stor kram till er alla.

Charlotta Hemert Ljungblad said...

Hurra! Både för ljus och för att det är fullt upp! KRAM!