Tuesday, December 23, 2014

Dann före dopparedagen

Vill passa på att önska er alla nya och gammla bloggvänner en riktigt God Jul! 

Idag är jag ledig och fixar och förbereder lite inför morgondagen. Njuter med lite glögg och lyssnar på julmusik. Har handlat det sista. Tänkte baka lite och fixa lite pajer och blinis. Det doftar gott i köket och blir både varmt och mysigt från ungsvärmen.

Det är fejjat och fint. Jag har till och med putsat mina fönster. Det var så milt häromdagen så då passade jag på. Idag är det lite fin vinterkyla i luften. Strålande solsken här under dagen och vacker frost på taken i morse.

Det är allt lite lustigt men vi har en balkonlåda kvar med en blommar som blommar för fullt. Jag har liksom inte kunnat med att slänga ut den så länge den blommar. Den är still going strong fastän det börjar närma sig slutet på december. Lite konstigt men den är fin. 

Kl närmar sig 17 här och skymningen börjar sänka sig över Basel. Vacker skymmningskväll ikväll liksom det var igår eftersom det varit klart och soligt under dagen. Igår kväll färgades hela himmlen rosa. 

God Jul på er i stugorna.

5 comments:

Anne said...

Låter som du haft en fin dag så här dagen före. Helt otroligt på sätt och vis att det faktiskt är julafton imorgon, det här året har gått så fort. Som vanligt höll jag på att säga men på nåt sätt har det här året gått ännu fortare. Känns det som.
Får önska en riktigt god jul, kära Desiree!
Kramar!

Desiree said...

Anne, ja jag känner det samma, känns smått overkligt att det faktiskt är julafton imorgon. Jag antar att det har gått extra snabbt för er i år i och med att ni har flyttat och det har hänt en hel del från och med att ni gjorde er långresa i sommras. Men jag tycker också att det har gått väldigt snabbt. Hela hösten har gått extra snabbt i och med att börjat jobba och det också har varit en stor men väldigt positiv förändring.
En riktigt varm kram till dig Anne, må du få en riktigt härlig och mysig julafton med familjen imorgon.

Miss Marie said...

God jul! :)

Charlie sa ... said...

Idag är det dagen D...julafton!

Just nu regnar det här men det glittrar inomhus, det doftar gott och ljusen är tända.

God Jul till er kära Desiree!

KRAM

Anne-Marie said...

Hoppas att din och Cs julafton blev riktigt fin med den mat som ni gillar. Jag är ju inte heller någon traditionsmänniska - firade julafton själv med litet risgrynsgrönt. Helt okej. :)
Det var en tålig blomma minst sagt!
God fortsättning!
Kram!