Friday, May 2, 2014

Bästa sättet att tillbringa en regnig dag

Här var vi igår. Bästa sättet att fördriva en regnig och lite kylig dag. Helt rätt att sänka sig ned i en blå och varm lagun med termalvatten, simma med långa simtag i utomhuspoolen då vattnet är 32 grader varmt. Helt underbar känsla. 

Cassiopeia Thereme är ett stort badhus. Flera olika bubbelbad och pooler att välja bland. Här kan man också njuta av spa och massage liksom ett flertal olika bastualternativ och turkiskt hamam om man känner för det och den romerska badavdelningen. Man kan köpa olika typer av biljetter som inkluderar olika avdelningar. Bastubadandet är dock här liksom på de flesta andra tyskaställen med bastu mixat. Alltså män och kvinnor har tillgång till samma bastu och det är naket som gäller med handdukt att sitta på. Jag personligen känner att jag inte vill köra detta. Kanske är jag helt enkelt lite för pryd. 

Men jag njöt desstomer av utomhus poolen med de varma vattnet liksom de många vackra inomhus poolerna och de otroligt sköna solstolarna. Helt klart ett av de bästa sätten att fördriva en regnig dag, genom att toffla omkring i en stor go badrock och ligga och läsa i en skön solstol.

Eftersom vi var lediga igår så känns det jättekonstigt att det är fredag idag. Känns som om det precis varit fredag. Men jag har inget emot en repris på helg :-)
Men nu får det allt gärna ta och sluta regna.4 comments:

Annika said...

Det ser så vackert ut!!
OCH skönt.
Som du säger, ett bra ställe att tillbringa en regnig dag på.
Njaee…jag skulle nog inte heller gilla mixat bastubad, så jag är nog lite pryd jag också.
Ha en fin helg.
MÅ regnet sluta.
Kramar!!

Suzesan said...

SÅ himla skönt. Alla borde få Spa och sånt minst en gång i veckan:) ÅNEJ jag hade inte gillat mixat. Ogillar att sitta naken överhuvudtaget och ogillar även delade duschar där alla går omkring nakna. Men hi hi jag är inte pryd.

Oj vad ni har det bra. Glädjs med er.

Kram
/Susanne

Kattas Betraktelser said...

Vilken fin klassisk badmiljö, verkligen vackert. Förstår att du njutit gott. Kram

Desiree said...

Annika, skönt att det inte bara jag som är lite pryd då :-)
Kram och ha en fin helg.

Susanne, åh gud ja mer spa. Mer än gärna en gång i veckan. Jag vill precis som du vare sig visa upp mig naken för andra eller behöva se andra nakna.
Ha en skön helg.

Katta, ja detta var ett jättefint och stort spa. Hit kommer vi säkert att åka igen.
Nu ska jag in till dig och läsa om din spännande resa till Dubai.
Kramar!