Tuesday, June 3, 2014

12 årig bröllopsdag

I söndags firade jag och C bröllopsdag. Första juni för exakt 12 år sedan skred vi hand i hand mot altaret ute i trädgården på Makrilla gård. Jag är så glad och lycklig över att ha funnit en livskamrat som min C är. 

Vi firade bröllopsdagen med en mysig och god brunch. Vi hade blivit tipsade om ett litet charmigt ställe på den Tyska sidan.

 Vädret visade sig från sin bästa sida och vi hade bokat bord och fick sitta och njuta av denna utsikt med byn i dalen och de gröna kullarna längre bort.

Väldigt mysigt och charmigt ställe. En gård med ett större hus och tillhörande trädgård och marker med vinodlingar runt omkring. Man fick känslan av att sitta hemma i någons vackra trädgård. En gård som verkade ha lite resturangverksamhet vid sidan om vissa delar av året. De hade öppet nu mellan slutet på april till slutet på juni för att sedan ha sommarstängt fram tills hösten.

Vi satt här ute i trädgården och njöt av god mat under det stora trädet.

Fanns en inomhus del också men i detta vackra väder ville vi gärna sitta ute. Kolla in denna fantastiska pergola med vinrankorna. Jättefin eller hur?

Massor med olika godsaker att välja bland. Sista spurten på sparristiderna för än fanns det sparris med på bordet. Massor med olika goda pålägg och många olika sorters goda små brötchen.

 Frukt, jordgubbar och andra godsaker till efterrätt.

Trädgården var helt ljuvlig att sitta i med allt som blommade. Allt är så grönt just nu. Hello juni, nu har ju faktiskt sommaren officiellt börjat. 

Bröllopsdagen började bra men fick tyvärr inte lika trevligt avslut. C kände sig hängig och frusen. Han blev rätt dålig och fick hade fått feber. En kraftig förkylning som knockade honom restern av söndagen och som gjort att han varit hemma med feber här de senaste två dagarna. Trist men jag är glad att vi fick till den fina och mysiga brunchen iallafall innan han blev sjuk. Nu hoppas vi att han snart är på bättringsvägen då vi åker till Köpenhamn nu på torsdag över Pingst.

6 comments:

Miss Marie said...

Grattis! 12 år, wow! :) Det där stället ser ju helt fantastiskt ut, och god mat, mums! :)

Desiree said...

Marie, jo då 12 år :-) Tackar.
Kram!

Annika said...

Grattis!!
12 år!!
Du fick din livskamrat som är så schysst och fin! OCH han fick DIG!! Vilket KAP!!
Mysigt ställe ni firade på! Mmmm..god mat!!
Vi firar hela 21 år om exakt en månad. Otroligt hur snabbt tiden går.
Kramar!!

Anne said...

Såg på FB också! Grattis Desiree till era 12 år som gifta. Som du säger, din livskamrat! Jag tycker så mycket om det ordet, tycker det säger så fint vad det handlar om att vara gift med någon man älskar och valt. Nog många bröllopsdagar som firas nu i juni, en rätt så vanlig tid för bröllop.
Det där stället hade jag gillat, vilken skön atmosfär och mysig stämning. Vinrankorna i taket gav otrolig karaktär och utsikten var ju fantastisk. Synd C blev sjuk, men bra på ett sätt kanske det skedde nu så han är på benen igen till slutet av vckan och då ni åker till Köpenhamn (och förstås så håller jag tummarna att du inte blir sjuk utan hålls frisk).
KRAM!

Anne-Marie said...

Så fint du skriver om din livskamrat. :) Grattis till era 12 år!
Så mysigt ni hade det med blommor, vinrankor och mycket god mat.
Håller tummarna att ni båda är friska och pigga när ni åker till Köpenhamn.
Kram!!

Suzesan said...

Åhhh i efterskott GRATIIS på tolvårsbröllopsdan :) Så mysigt med mat och blommor. Härligt att ha hittat sin livskamrat . Hurra för det. Fint.

Kram
/Susanne