Wednesday, April 16, 2014

Glad Påsk

Önskar er alla en Glad Påsk redan nu då vi idag flyger vi hem till sverige för att fira påsken med familjen. Det kommer bli en hel del firande. Förutom påsk så blir det många födelsedagar att fira. C´s mamma som fyller år i april, min svåger som fyller jämt i slutet på april, lilla Iris som fyller i slutet på april, fast G som fyllde jämt i början på april som bor i Berlin men är uppe i sverige över påsk, sedan också C´s farbror som kommer att fylla jämt i sommar. Det lär alltså bli megafirande. Det ska vara stort släktkalas på långfredagen. Det är dock med lite vemod i hjärtat som vi lämnar Basel pga av den härliga grönskan. Men jag har precis kollat väderprognosen för Stockholm och det ser ut att bli fint väder under påskhelgen. Vi ser naturligtvis väldigt mycket fram emot att få träffa både släkt och vänner. Detta är enda sverigeresan vi har plannerat in för detta år (så som det ser ut just nu iallafall). 

Kolla in Wisterian eller blåregnet! Vilka maffiga magnifika klasar med blommor. Det doftar alldeles ljuvligt då man passerar och det är ett intensivt surrande från bin som också älskar dessa blå klasar lika mycket som jag gör.


En riktigt glad och härlig påsk önskar jag er alla. Kommer inte att ta med datorn så det får bli lite bloggpaus så länge med lite påskledigt. For en sväng till gymmet imorse och körde ett sista pass  och när jag stack iväg vid halvåtta så var det minsann inte varmt i luften. Ynka 3 plusgrader, fick faktiskt ta fram vantarna. Lite kyliga morgnar men sedan stiger temperaturen rätt raskt. Det är en underbar och solig dag här iallfall. Glad Påsk som sagt. 7 comments:

Annika said...

Men kolla så vacker wisterian ÄR!!!
Helt underbar!
Vad jag älskar den blomman.
Ha så trevligt i Sverige. Härligt att få komma hem en sväng.
Glad Påsk och ha det så jättefint!!
Kramar!

Anne said...

En riktigt glad påsk Desiree! Låter som en späckad och intensiv påsk. Roligt!!! Jag läste väldigt fint väder väntas i Stockholm till helgen, så bra timing.
kram!

Kattas Betraktelser said...

Ha de gott och Glad Påsk på er. Härligt att komma till Svedala och ha många trevliga och goda möten med vänner och familjen. Kram

Anne-Marie said...

Glad Påsk Desiree!
Låter som en fullmatad påsk i Sverige. Härligt att ni kan träffa släkt och vänner.
Kram!

Lotta said...

Å, vad härligt att fira påsken i Sverige, så fint just runt påsk tycker jag. Man känner hur allt är på gång i naturen och vädret ska bli jättebra. Härligt att få träffa familjen och vänner också!

GLAD PÅSK!!

KRAM

Suzesan said...

Låter ju jättekul. OJ vad fint blåregn. Bin är bra de ska man mata med så vackra blommor :) Idag har vi sommarvärme. Minst tjugo grader. Helt underbart med en svag sjöbris som kyler en aningen. Underbart.

Glad Påsk.

Kram
/Susanne

Charlotta Hemert Ljungblad said...

Hoppas att ni har haft en superfin påskhelg i Sverige! Vädret på Orust var alldeles ljuvligt, hoppas att ni hade det i Stockholm också. KRAM!