Wednesday, October 8, 2014

Halloween på G


Våra grannar har börjat Halloween pynta. Det är snarare en grannfru som är lite Queen of Halloween här. Hon slår på stort. Det är ändå lite kul att det finns lite Halloween spirit och tradition i vårt bostadsområde. Får se till att köpa lite godis så att det finns. De är rätt duktiga på att fira på rätt dag här. Det läggs ut information på lappar i brevlådorna till alla i området. De som önskar delta visar detta genom att sätta en Halloween bild av något slag på sin dörr och de som inte vill vara med slipper.  Här har hon gått loss med spindelnäten men med tanke på hur mycket småspindlar det finns här i varierande storlek så behöver man knappt köra med fejk då man lätt kan få ihop äkta vara utan större problem.

Det känns lite overkligt att det faktiskt inte är så långt kvar till Halloween. Här är det fortsatt milt och skönt. I eftermiddag ska vi få 21 grader och imorgon 23. Ha en fin onsdag.


6 comments:

Charlotta Hemert Ljungblad said...

Åh, vad mysigt! ÄLSKAR hösten och Halloween! Brukar ni också pynta?

KRAM!

Annika said...

SÅ trevligt att ni har en Queen of Halloween i grannskapet. Jag är ju också QoH!! Haha!
Men, jag erkänner, nog fan kändes det skumt att dekorera nu när K inte är här, speciellt utomhus.
Men what the HECK!!! Hon kommer ju hem på fredag och vill se det SÅ!!
OCH sen är det ju roligt, och snyggt (nåja, inte så snyggt his mig, mer läbbigt...)
Men roligt!!!!
Halloween är verkligen KUL!!!!
OCH iår på en fredag :-)))
Kramar!!

Desiree said...

Charlotta, ja visst är det mysigt. Jo lite pyntar vi. Brukar köpa en fin pumpa och karva och sedan sätta ljus i.
Kram!

Annika, yes! Det gillar jag att det finns någon som slår på stort och verkligen lever sig in för halloween. Antar att det är du som är lite queen of halloween i ditt område. Vad kul att K kommer hem redan nu på fredag.
Kramar!

eastcoastmom said...

Så det finns fler Queens! Måste vara schweizisk effektivitet att informera sådär, jättebra. I Madrid där vi bodde hade de spanska barnen noll koll...

eastcoastmom said...

Så det finns fler Queens! Måste vara schweizisk effektivitet att informera sådär, jättebra. I Madrid där vi bodde hade de spanska barnen noll koll...

Anne-Marie said...

Jag har sett litet Halloweenpynt i Weed. Men vår lilla stad är inte riktigt som den var - branden har påverkat mycket på alla sätt.
Trevligt med litet pynt även i Basel.
Nej, det är svårt att riktigt fatta att det snart är Halloween. Framför allt då vädret tycks ha en annan almanacka.
Kram!