Thursday, October 23, 2014

Happy Birthday...

 ...to me! Idag fyller jag år. Hur många är inte längre relevant. Jag väljer att fira att jag fått ännu ett gott år i mitt liv, att jag mår bra och njuter och glädjs av livet. Lite klokare och lite säkrare blir man med åldern. Jag hade inte velat fylla 25 men jag hade kanske velat kunna säga några ord till mig själv med den erfarenhet jag har idag till mig då jag var 25. 

Ålders ångest har jag inte. Vi åldras alla, det går inte att slippa ifrån. Det gäller att istället ta vara på dagarna och vara tacksam över allt underbart man har, att man mår bra, trevliga stunder man får dela med vänner och familj tillsammans, sådant betyder mycket.Ikväll ska vi äta något gott. Jag älskar fisk och skaldjur så det blir nog något sådant recept. Ska bara klura ut något gott att laga. Ett glas bubbel att skåla i får det bli till kvällen. 

Födelsedagsfirande är inbokat till nästa helg. Något jag ser fram emot riktigt mycket. En spa-helg i Baden-Baden i Tyskland. Det är en riktigt känd kurortsstad. Vi ska bo över på mysigt hotel och köra spa hela helgen lång. Har bokat in massage och annat att njuta av. Ska bli sååååå sköööönt! Längtar! Upplevelser hellere än saker är det jag helst vill ha numer.

Det här fina kortet kom från mamma och pappa igår. Tack så mycket mamma och pappa, blev jätteglad för det.

Idag ska jag ta årets influensaspruta också. Det är jobbet som erbjuder alla anställda en gratis spruta på jobbet. Sådant tycker jag är positivt. Så jag ska svänga förbi där en stund på förmiddagen även om jag inte jobbar idag.

Det blir som sagt lite mer firande nästa vecka efter som C åker över till Sverige och Köpenhamn under helgen och början på nästa vecka. Men det är inte mig emot att sprida lite på firandet. 

11 comments:

Anne-Marie said...

GRATTIS Desiree!
Visst är det rätt oviktigt hur gammal/ung man är. Det viktiga är hur man mår och att man trivs.
Låter som ett väldigt bra födelsedagsfirande tycker jag som sprids ut litet grand.
Stor kram!

Kattas Betraktelser said...

Grattis på din dag! Härligt att få rå om sig själv med lite SPA och hotell mys. Jag gillar också skaldjur och fisk och inser att jag säter det för lite. Fryst fisk är inte samma sak. Ha en bra dag! Kram

Taina said...

Grattis fina Desiree! Låter härligt med Baden Baden!!

Kramar!

Miss Marie said...

Stort grattis! Härlig födelsedagspresent som väntar dig! :)

Annika said...

Grattis!! Som jag skrev på Insta är jag så glad över att du är min bloggvän, som blivit vän! Så glad att jag lärt känna dig.
HOPPAS att du får en riktigt fin dag idag!
Vilken mysig helg du får nästa helg, aahhh!!
Hurra, hurra, hurra, hurra för DIG!!
Kramar!!

Madeleine i Texas said...

Åhh stort grattis på din dag och vilken härlig upplevelse som väntar. Hoppas att du får en bra dag med bubbel, mat och gåvor.
Kram från Texas

Desiree said...

Tack så mycket alla ni snälla gulliga bloggvänner. Det värmer i hjärtat att få så många grattis hälsningar.
Kramar!

eastcoastmom said...

Grattis i massor, hoppas middagen är god och champagnen kall!

Liz said...

Stora grattis kramar!! Later som en harlig fodelsedagskvall med skaldjur och bubbel - samma star pa min onskemeny varje fodelsedag! :)

Underbart med spa helg, det absolut basta man kan onska sig och fa, ompyssling av kropp och sjal!

Njut och stor kram!!

Anna, Fair and True said...

Grattis!

Desiree said...

Tack igen allihopa. Känner mig väldigt glad och grattad.
Kramar till er alla goa bloggvänner.