Wednesday, October 29, 2014

Sunny days are happy days

 Det är fina dagar nu även om det är korta dagar (som tyvärr blir kortare). Även om sommaren var en besvikelse så har hösten varit dessto finare. Många underbara höstdagar med sol. Sådant gör mig lycklig. Det är kyliga morgnar så jag får ha vantar på mig då jag cyklar till jobbet men under dagen har vi fortfarande härliga temperaturer på ca 14-15 grader. Hur skönt som helst.


 Det bästa med gårdagen var att C äntligen kom hem. Han var efterlängtad. Även om jag inte har några som helst problem med att få en helg på egen hand så är han ändå naturligtvis alltid väldigt efterlängtad då han kommer hem.

Det blev rena rama lilla julafton. Han hade med sig både lakrits godis från Sverige och bäst av allt massor med underbara tidningar till mig. 


Mammas och pappas fina bukett står sig jättefint fortfarande. Vackra blommor blir jag också alltid glad av.

Nu ska jag iväg till jobbet. Har fått lite av ett nytt projekt att bita i som jag tycker verkar spännande. Det känns bra med jobbet och det känns kul att jobba igen. Jag behövde en paus men nu känns det som jag hittat rätt och det känns underbart. Så ni får gärna hålla tummarna för att det blir något mer av detta när mina tre månader har passerat.

6 comments:

Charlotta Hemert Ljungblad said...

Helt plötsligt har vädret svängt här - från regn-varje-dag till solsken och typ 14 grader! Helt galet! Märker dock hur tidigt det blir mörkt nu för tiden, tack vare (eller på grund av, snarare…) vintertiden.

Skönt att din Calle är på plats hemma igen! Nu var det ett tag sedan min Calle var på tjänsteresa, vilket jag tycker är ganska skönt. Är helt ok att vara själv, till och med skönt ibland, men det slår inte att ha sällskap! :=)

Annika said...

Skönt att Calle är hemma igen. OCH härligt att han hade med en massa godsaker i form av tidningar och godis. Inte dumt!
Mild morgon här idag också, ganska skönt på ett sätt.
Kramar!!

Anne-Marie said...

Såg att jag är i gott sällskap när det gäller vintertid/sommartid. :) Tycker vi skall ta bort "tramset" och bara ha en tid.
Mysigt att du har C hemma igen och att han kom med trevliga presenter. Litet extra födelsedagsuppvaktning kanske.
Jag håller tummarna Desiree att det blir fortsatt jobb!
Kram!!

Anne said...

Vad skönt att du känner så positivt inför jobbet, ja en paus som du fick är nog väldigt bra ibland. Tid för andhämtning, reflektion och att kanske klura ut en ny färdriktning i livet också. Håller tummarna hårt för att det här leder vidare och kan fortsätta efter 3 månader. Jag tror det är goda chanser att det gör det!!!
Aaahhh, svenska tidningar. Det är bland det bästa. Du gör säkert som jag, sparar mycket svenska tidningar. Svenska mattidningar alltså. Nästan som kokböcker, man går tillbaka till dem. Baktidningen Hemlagat tycker jag mycket om, upptäckte den på riktigt i fjol. Sen gillar jag också Elle Mat och vin, Allt om mat förstås. Vad har du för favoriter?
Kramis!

Desiree said...

Charlotta, så nice med fint och milt höstväder att njuta av. Jag tycker det är bra att min C inte reser så mycket i tjänsen. Men denna månaden har varit ett undantag med mycket resor. Det går ju men dessto trevligare då han är hemma.
Kram!

Annika, ja inte dumt allt :-)
Kram!

Anne-Marie, verkar vara lite av en majoritet som vill ta bort vinter/sommartid och köra på en tid. Mer än gärna för mig som sagt.
Kramar!

Anne, ja jag tror det gjorde mig väldigt gott att få den där pausen och få fundera lite på vad jag vill samt få chansen att längta lite efter att jobba. Pusselbitarna har en tendens att falla på plats då man får lite tid.
Sååå lyxigt att få lite svenska tidningar ibland. Det är nog det jag tycker mest om. Uppskattar tidningarna mer än godis.
Kramar!

eastcoastmom said...

Svenskt godis, nä inget slår det! Och tidningar!